Sponsoring Ronald MacDonald Huis in Arnhem.

Autorijschool Goed Plan heeft als één van de sponsoren bijgedragen om het benefietconcert van orkest De Club op 1 november jl. in de Markthal in Didam voor het Ronald McDonald Huis Arnhem, mogelijk te maken. Een vol programma waar De Club met 71 muzikanten op het podium gevarieerde werken speelde, van het klassieke Leichte Kavallerie tot nostalgische disco in Toppop Yeah. Gasten waren Niels Geusebroek, het koor Vocaal en de band Spot. Nummers van Niels, zoals Take your Time Girl, werden speciaal voor dit concert gearrangeerd door Club-dirigent Römanö Mediati. Ook zong hij golden oldies, zoals Old and Wise van Alan Parson en Drops of Jupiter van Train. Jolien Schilderman van Spot zong het dak van de markthal eraf in o.a. Skyfall en Defying Gravity uit de musical Wicked. Het publiek deed enthousiast mee met La Gazza Ladra, André Hazes en Let me entertain you. De avond werd op geheel eigenwijze en vol humor gepresenteerd door Ria Kornet.

COLLAGE_RMD

Gelukkig voor al het werk van De Club, mag het hele concert op 29 november nog eens herhaald worden in de Eusebiuskerk in Arnhem. Daar wordt dan bekend gemaakt hoeveel het benefietconcert op 1 november heeft opgebracht. U kunt daarbij zijn! Kijk voor meer infomatie op de website van Ronald McDonald Huis Arnhem.

 Autorijschool Goed Plan heeft in het verlengde van deze mooie actie nog een kleine prijsvraag ten bate van het Ronald McDonald Huis op Facebook gehouden, waarbij “Haas” gewonnen kon worden, aangekleed met kleertjes, gemaakt door moeders in het Ronald McDonald Huis. Monique is de winnares geworden, moeder van 3 kleine kinderen, hoe leuk is dat!