Heb je al een tijdje je rijbewijs en voel je je onzeker in het verkeer? Zit je in de auto vaker op de passagiersstoel dan achter het stuur? Rij je liever twee straten om om vooruit in een vak te kunnen parkeren, omdat achteruit in file parkeren nog steeds een drama is? Bezorgt het invoegen op de snelweg je een hoge bloeddruk? Komt dit je bekend voor? Geen probleem! Je bent ├ęcht niet de enige.

Er zijn veel bestuurders die onzeker zijn of zijn geworden in het verkeer. Vaak komt dit omdat ze na het behalen van het rijbewijs te weinig auto hebben gereden. Die enkele keer dat ze dan in een auto (moeten) stappen breekt al snel het klamme zweet uit.

 

Met een opfriscursus werken we samen aan jouw angst zodat je weer met een gerust gevoel op weg kunt!

Speciaal voor deze bestuurders heb ik een opfriscursus ontwikkeld, waarin je weer vertrouwd raakt met de auto, met de bijzondere verrichtingen en waardoor je je weer zeker gaat voelen in het verkeer. In een aantal lessen geef ik je tips tijdens het rijden, waardoor jij je zekerder gaat voelen op de weg. Autorijden kan weer leuk worden!

De lessen worden verreden in de lesauto, zodat je zeker weet dat er niks fout kan gaan. Tijdens deze ritten krijg je precies die tips die voor jou van belang zijn, waardoor het rijden je straks veel gemakkelijker af gaat en je je weer onafhankelijk voelt! Heb je interesse of wil je meer weten?

Neem direct contact op