Bij Autorijschool Goed Plan staat de kwaliteit van je rij-opleiding op nummer één!

Mijn doelstelling is om je op een professionele manier te begeleiden op weg naar het halen van het rijbewijs. Belangrijk is, naast het leren van autorijden, dat jij je ook prettig en zelfverzekerd gaat voelen in het verkeer. Daar ga ik samen met jou voor zorgen! Rust, geduld maar ook een flinke dosis gezelligheid in de les auto zijn daarbij de sleutelwoorden.

 

 

 

 

 

 

Omdat ik van mening ben dat autorijles in deze tijd gebruik moet maken van moderne techniek, biedt ik de leerling een gratis App voor installatie op hun smartphone aan. Hiermee zijn zij altijd op de hoogte van hun lesschema en financiële status, bovendien krijgen zij de avond voorafgaand aan de rijles ook nog eens een herinnering.

Neem direct contact op

 

Kies een rijschool die voldoet aan alle Certificeringen en Specialisaties.

Autorijschool Goed Plan wordt met ervaring en passie geleid door mij, Renate van Smeerdijk.  Wanneer je wilt beginnen met autorijlessen nemen, kun je uitgebreid met mij kennis maken tijdens een gratis proefles. Samen kunnen wij bepalen welke rijopleiding het beste bij je past. Uiteraard ben ik als ervaren rijinstructeur WRM gecertificeerd.  Ook ben ik opgeleid als erkend faalangst instructeur  door Sjaak de Coninck, dé goeroe op dit gebied.

Helemaal op je plek achter het stuur, ondanks een beperking? Dat kan!

Via Spectrum Nederland ben ik geschoold op basisvaardigheden in rijles en autisme en ADHD . Voor mensen met ASS,  een stoornis in het autistisch spectrum als PDDnos, Asperger, AD(H)D en/of leerproblemen is het lang niet altijd vanzelfsprekend om het rijbewijs te kunnen halen. De specifieke problemen van deze mensen zorgen ervoor dat zij door teveel prikkels het overzicht kwijt raken. Bij Autorijschool Goed Plan verdient iedereen een gelijke kans! Nagenoeg iedereen is namelijk in staat om uiteindelijk op een veilige manier aan het verkeer deel te nemen. Met geduld en duidelijkheid kan ik hen helpen om het zelfvertrouwen in eigen kunnen tijdens het autorijden te vergroten.

Een doelgerichte rijopleiding

  • een logische in stappen opgebouwde rijopleiding
  • een vaste instructrice
  • persoonlijke begeleiding
  • een leuke sfeer in de lesauto
  • rijlessen van 90 minuten
  • voor leerlingen uit Elst, Driel, Arnhem-Zuid, Nijmegen-Noord, Huissen, Bemmel en daar tussenin

 

SRB Erkend FC

Autorijschool GoedPlan is “SRB Erkende Rijschool” en verplicht zich hiermee te werken met een Lesovereenkomst en Algemene Voorwaarden. Deze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de K.v.K.  Wanneer gewenst, stuurt de rijschool u per email een exemplaar.

 

vrblogo

Ook lid van het VRB, die ándere toonaangevende verkeersbelangen organisatie

 

 

 

Autorijschool Goed Plan is ingeschreven bij de K.v.K. in Arnhem onder nummer 54744792.