Lees hieronder ervaringen van oud-leerlingen of laat zelf een reactie achter:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
176 berichten.
Stefan Peperkamp heeft geschreven op 8 oktober 2014 om 16:46
Renate bedankt voor de leuke lessen! Ik heb een hele leuke tijd gehad en veel gelachen. Door de leerzame lessen heb ik mijn rijbewijs snel gehaald! Ik zal Goed Plan zeker aanbevelen!
Rilly Luycks heeft geschreven op 7 oktober 2014 om 22:56
Op 1 november 2014, aanvang 20.00 uur, speelt De Club mmv Niels Geusebroek, het koor \'Vocaal en de coverband \'Spot\', in de Markthal in Didam een benefietconcert voor het Ronald McDonaldhuis in Arnhem. Autorijschool Goed Plan sponsort dit concert. Dat heet nu maatschappelijk betrokken! Geweldig bedankt Renate!
Lars Hensen heeft geschreven op 4 oktober 2014 om 18:01
De rijlessen bij renate van auto rijschool Goed Plan zijn leuk, gezellig en leerzaam ik heb al mijn lessen met veel plezier gedaan. Renate is heel erg duidelijk en ze helpt je op een fijne en duidelijke manier. Vooral de stads rit vond ik heel erg leerzaam, je leerrt zelfstandig rijden in een vreemde stad. Ik had me geen beter rijschool kunnen bedenken.
Monique Schüller heeft geschreven op 30 september 2014 om 18:54
Vanaf het eerste begin blij geweest met mijn keuze voor autorijschool Goed Plan.Renate zorgt voor een ontspannen sfeer en geeft duidelijk les.We hebben heel veel lol gehad tijdens de lessen,maar je was ook \"streng\" op de momenten dat dat nodig was.Zelf nooit gedacht dat ik zou leren auto rijden,maar dankzij Renate gewoon in 1 keer geslaagd! Renate,heel erg bedankt voor alles.Ik zal de lessen zeker gaan missen.Heel veel succes in de toekomst!
Koen Kuipers heeft geschreven op 20 augustus 2014 om 20:38
Ik heb een half jaar les gehad bij Rijschool Goed Plan en meteen vanaf het begin heb ik de lessen als erg positief ervaren. Elke kilometer weer heb ik erg veel plezier gehad in de afwisselende lessen. Renate heeft goed inzicht in de leerling en helpt je enorm goed op weg naar je einddoel. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald en dat is mede door Renate. Ik kan autorijschool GoedPlan dan ook iedereen aanraden !! Renate, nogmaals enorm bedankt! Ik zal die leuke kilometers met jou zeker gaan missen! Groetjes, Koen
Madelon Gunther heeft geschreven op 5 juli 2014 om 13:58
Autorijschool Goedplan is echt een aanrader!! Ik heb veel geleerd en gelachen tijdens de rijlessen van Renate. Renate geeft goede en duidelijke uitleg en lukt het niet in 1x dan nog maar een paar keer oefenen totdat het wel lukt. Renate heeft veel geduld en stelt je op je gemak zodat je ook in jezelf gaat geloven. Door deze top rijlessen heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik ga de gezellige rijlessen zeker missen!
Femke heeft geschreven op 23 juni 2014 om 17:33
Renate super bedankt voor je goede, leerzame en gezellige lessen! Naast dat ik elke les weer flink wat leerde, was er ook altijd tijd voor een gezellig praatje en het nodige lachen. Dus voor iedereen die nog zoekende is naar een rijschool, ga voor Goed Plan van Renate, dan weet je zeker dat je goed zit!!! Voor mij was het zeker een goed plan om bij je te lessen Renate! Veel succes nog in de toekomst!
John Ooms heeft geschreven op 14 juni 2014 om 10:51
Heel erg leuk dat jullie als rijschool Goed Plan bij ons waren, en de door ons georganiseerde FUN-Drift als leerzaam, leuk en gezellig hebben ervaren. Dit zowel voor de 2 gelukkige leerlingen als de eigenaresse & haar man. Bedankt voor jullie komst en hopelijk tot ziens op onze FUN-Drift dagen of op een van de Circuits in de Benelux. Groeten van: Dirk, Gert & John www.racefun.nl
Thijs de Wit heeft geschreven op 28 mei 2014 om 10:14
Renate, Hartstikke bedankt voor de hulp om mijn rijbewijs te halen! Super aardige maar rechtvaardige rij instructrice. Sfeer in de auto was altijd leuk en gezellig, dit motiveert ook weer om nog beter te rijden! Autorijschool Goed Plan is zeker een aanrader! Renate Bedankt voor alles & succes in de toekomst, Thijs
Jelmer Peters heeft geschreven op 7 mei 2014 om 08:42
Renate, je was een geweldige rij instructrice. Je wou altijd wel wat extra\'s voor je leerlingen doen, zoals de stadsrit die niet alleen leuk maar ook erg leerzaam was. Door jou heb ik in 1 keer mijn praktijk gehaald! Heel erg bedankt voor alles!!
Lilian Wenneker heeft geschreven op 24 april 2014 om 19:28
Ik vind het heel jammer dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, ik ga de rijlessen ontzettend missen. Het was altijd heel gezellig in de auto. En dankzij Renate heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald.
Nico Roukema heeft geschreven op 22 april 2014 om 09:26
Hier nog een gelukkige bezitter van een rijbewijs. Ik heb een opfriscursus gedaan, omdat ik bij een vorige rijschool tot drie maal toe gezakt was en heel wat rijlessen lichter. Ik heb deze rijschool gekozen omdat ik het idee had dat er goed naar mij gekeken zou worden wat ik dan nog fout doe (of juist niet). Dat heeft goed uitgepakt! Met daarbij ook nog een speciale faalangstexamen ben ik in een relatief korte tijd helemaal klaargestoomd voor het examen. Ik heb hem vorige gehaald en kan vandaag mijn rijbewijs ophalen. Wat een heerlijk gevoel! Bedankt voor de goede zorg en het terug geven van mijn vertrouwen Renate!
Sophie heeft geschreven op 12 april 2014 om 15:29
Het was zeker een goed plan om bij Renate te gaan lessen! Renate zorgt ervoor dat je met een fijn en ontspannen gevoel achter het stuur zit en veilig de weg op kan. Mijn rijbewijs heb ik dankzij rijschool Goed Plan in één keer gehaald en daar ben ik heel trots op! Stiekem mis ik de rijlessen wel want het was altijd erg gezellig in de auto. Ik wil Renate bedanken voor haar prettige en duidelijke manier van lesgeven, professionaliteit en geduld. Liefs, Sophie 🙂
Margreet heeft geschreven op 11 april 2014 om 15:12
Zeker met faalangst is een rijopleiding bij Autorijschool Goed Plan een goede keuze! Samen werken aan mijn rijvaardigheid en mijn zelfvertrouwen in het verkeer heeft gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb behaald! Renate zorgt voor een prettige, ontspannen sfeer en dit heeft ervoor gezorgd dat mijn zelfvertrouwen enorm is toegenomen. Kortom: Een rijopleiding bij Autorijschool Goed Plan was voor mij het beste plan voor het behalen van mijn rijbewijs!
Floris Buijs heeft geschreven op 5 maart 2014 om 12:46
Zeer leuke en gezellige tijd gehad samen met Renate als zeer goede rij instructrice. Je kan echt heel goed les geven en je verplaatsen in personen. Veel lol gehad maar zeker ook veel geleerd! Beginnen hier aan was echt een Goed Plan! Renate bedankt voor alles!!
Kevin Kelderman heeft geschreven op 4 maart 2014 om 17:16
Hele leuke en leerzame, streng wanneer nodig maar bovendien gezellig en een prettige leersfeer bij auto rijschool Goed Plan. Ik heb mijn rijbewijs binnen en heb een top tijd gehad. Renate stelt je op je gemak, is eerlijke en geeft je een zelfverzekerd gevoel. Auto rijschool Goed Plan zeker een aanrader. Renate bedankt!
Monique heeft geschreven op 13 februari 2014 om 09:15
Ik heb 20 lessen bij Renate gehad. Echt een heel goed plan 😉 Duidelijke leerzame lessen maar ook gezellig. Renate neemt echt de tijd om je rijden helemaal op orde te krijgen voor je grote dag. En dat was te merken bij mijn examen. Ik ben in een keer geslaagd! Als je duidelijkheid gedegen lessen wil en klaar wil zijn voor je examen moet je zeker bij renaat gaan lessen. Renaat je bent een topper! Bedankt voor je leuke leerzame lessen en veel succes in de toekomst Liefs moon
Nadezja heeft geschreven op 1 februari 2014 om 17:20
Renaat is ten eerste een leuk mens! Dat gezegd te hebben heeft dit zeker invloed op hoe je als persoon door haar benaderd word. Ik denk dat er duidelijk gekeken wordt naar het tempo en niveau van de leerling, waardoor ze maat werk levert. Wanneer je kiest voor rijlessen bij Goed Plan, krijg je een hele degelijke opleiding! Je zelfvertrouwen krijgt een boost en je bent klaar voor het drukke verkeer. Renate bedankt voor de goede samenwerking en de gezelligheid! Veel succes en liefs, Nadezja
Rosa Fontein heeft geschreven op 1 februari 2014 om 15:23
Door de goede begeleiding van rijschool Goed Plan heb ik in een keer mijn rijbewijs kunnen halen! In de auto is het gezellig en ondertussen leer je erg veel. Renate is een spontane vrouw en ik zou het iedereen aanraden om bij haar te gaan lessen! Bedankt voor de super leuke rijlessen!
Milou van Voorst heeft geschreven op 1 januari 2014 om 19:23
Ik las een artikel in de krant over Auto rijschool Goed Plan. Daar stond een grote foto in met een dame met een lieve lach. Wat de tekst in de krant al aangaf paste erg goed bij de foto. Deze dame heet Renate. Renate heeft goed inzicht in personen en stelt ook een persoonlijk plan voor je op. Als je ergens meezit of iets niet kan, helpt Renate en heeft ze daar geduld voor. Het is een bijzondere, leuke, vrolijke, leerzame en TOP tijd geweest tijdens mijn rit naar het rijbewijs! Renate heeft mij echt heel erg geholpen! Het is een bijzondere rij instructrice en ik zal haar altijd onthouden. Autorijschool Goed Plan is voor mij altijd een goede tijd, een goed idee en een goede start naar vertrouwen geweest! Heel erg bedankt Renate, je bent bijzonder, aardig en vond het een hele fijne tijd met je! Ik zal je missen! Liefs, Milou van Voorst Autorijschool Goed Plan: Is een Goed en leerzaam traject naar je rijbewijs! Ik zeg doen!!!