Lees hieronder ervaringen van oud-leerlingen of laat zelf een reactie achter:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
176 berichten.
Maureen Hamstra heeft geschreven op 24 september 2015 om 13:04
Aan alles komt een eind, dus ook aan de gezellige en leerzame lessen van Renate. Ik heb een leuke tijd gehad, en kan nu mooi zelfverzekerd rijden doordat Renate altijd zo positief was!
Sander van Dijk heeft geschreven op 23 september 2015 om 20:00
Ik heb hele leerzame en leuke lessen gehad en er er veel van opgestoken, in een keer geslaagd. Renate helpt je naar dat examen, echt fantastisch!
Maaike heeft geschreven op 28 juli 2015 om 19:51
Renate, bedankt voor de leerzame, leuke rijlessen, en bedankt voor je geduld. Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs bij jou heb gehaald na een hectische periode. Het was/is een goed plan om te gaan lessen bij rijschool Goed Plan!!!
Danny van den Bogaad heeft geschreven op 27 juni 2015 om 12:40
Renate bedankt voor de lessen! Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Het was een goede beslissing om hier te gaan lessen. Bedankt!
Jimmy Ouwens heeft geschreven op 23 juni 2015 om 12:51
Rijlessen zijn erg goed en leuk, Renate geeft veel goede tips waar ik veel van heb geleerd.
Marno Trentelman heeft geschreven op 18 juni 2015 om 13:13
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, Renate echt heel erg bedankt voor de fijne lessen en vooral de schoppen onder mijn reet die ik nog wel regelmatig eens nodig had. groetjes Marno
Mark Leenders heeft geschreven op 10 juni 2015 om 07:38
De rijlessen bij Renate zijn hartstikke gezellig en ze leert je alles wat je nodig hebt om veilig de weg op te gaan, ze is geduldig doch streng als het moet. Een prima rijschool waarbij de prijs-kwaliteit verhouding helemaal goed is!
Pam Lanters heeft geschreven op 8 juni 2015 om 14:09
Er zijn tegenwoordig zo veel rijscholen dat het erg lastig is om een rijschool te kiezen. Wat ben ik blij dat ik voor Goed Plan heb gekozen. Het waren altijd gezellige maar vooral leerzame lessen. Renate heeft er voor gezorgd dat ik nu met een goed gevoel en veel meer zelfvertrouwen de weg op ga. De manier van les geven vond ik erg prettig. De uitleg was altijd heel duidelijk. Ik zou het iedereen aanbevelen om te gaan lessen bij Goed Plan! Bedankt voor alles, ik ga het zeker missen!
Nikita Anrs heeft geschreven op 8 juni 2015 om 13:30
Op de eerste plaats is Renate een fijne vrouw om naast te zitten in de auto, ze is rustig en gezellig! Het rijden ging niet altijd makkelijk bij mij, maar dankzij de hulp van Renate heb ook ik mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Renate!
Blane Amatsardji heeft geschreven op 26 mei 2015 om 11:22
Als iemand je door je examens heen kan pushen is het Renate wel! In de auto is het altijd super gezellig met jou en je probeert me tot het uiterste voor te bereiden op het examen, waardoor je soms iets strenger kan zijn. Maar natuurlijk met de beste bedoelingen! Wil je nogmaals bedanken voor het traject dat we begonnen zijn en nog met jou heb kunnen eindigen, ondanks je verhuizing maar Elst! Veel succes daar!
Duco Koenders heeft geschreven op 20 mei 2015 om 12:58
Renate bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. Tijdens de rijlessen was je geduldig en hielp je me door de moeilijk lessen heen. Ik bedank je daar voor en zal rijschool goed plan zeker aanbevelen aan ander mensen.
Elze Quint heeft geschreven op 6 april 2015 om 20:23
Rijlessen bij Goed Plan is zeker een aanrader! Renate geeft goede en duidelijke uitleg en ze is streng wanneer dat moet. Ze doet leuke dingen in de les zoals een stadsrit zodat er genoeg afwisseling is. En bovenal is Renate erg gezellig om al je rijlesuren bij in de auto te zitten! Renate heel erg bedankt, je bent een topper! Liefs, Elze
Maaike Versteeg heeft geschreven op 26 maart 2015 om 11:11
Renate bedankt voor de leuke lessen! We hebben samen veel gelachen, maar ik was ook wel eens  geïrriteerd als het niet lukte. In een fijne rijles cactus, is het zeker een goed plan om te lessen bij goed plan!
Joren Versteeg heeft geschreven op 24 maart 2015 om 12:58
Het waren altijd leuke lessen bij renate, en ook hele fijne en leerzame lessen, ze kan ook wel een beetje streng zijn maar dat vond ik wel fijn en heel erg bedankt renate Gr joren
Eva Kok heeft geschreven op 15 januari 2015 om 16:10
De rijlessen bij Renate zijn erg leerzaam. Ze heeft veel geduld en zorgt dat je met vertrouwen achter het stuur zit! Op zoek naar een goede rijschool, kies dan Goed Plan!
Maartje Matser heeft geschreven op 18 december 2014 om 21:26
Renate je bent een topwijf! Ik zou iedereen zeker aanraden om bij Goed plan te gaan rijlessen. De lessen zijn duidelijk, gezellig en vooral leerzaam. Hierdoor in 1x mijn rijbewijs gehaald.
Myrthe Timmer heeft geschreven op 5 november 2014 om 09:14
Ik wil iedereen autorijschool goed plan van Renate aanraden! Ze geeft leerzame lessen voor ieder op eigen niveau, is geduldig, is duidelijk, geeft je zelfvertrouwen en is gezellig in de auto. kortom een echte aanrader! Renate, nogmaals bedankt voor de leerzame lessen, en succes in de toekomst! Myrthe
Shari Verheij heeft geschreven op 30 oktober 2014 om 13:48
Rijlessen bij Goed Plan is zeker een aanrader. Renate geeft erg goed les en heeft een duidelijke uitleg. Ze blijft positief en dat vond ik erg fijn. Renate heeft mij zelfvertrouwen gegeven achter het stuur en daar ben ik haar heel dankbaar voor! Bedankt voor alles Renate. Ik ga de gezelligheid missen!
Anne Scholten heeft geschreven op 22 oktober 2014 om 14:49
Renate, bedankt voor alle leuke, gezellige en natuurlijk leerzame lessen. Je uitleg tijdens de lessen was altijd goed en duidelijk en wanneer iets niet goed lukte bleven we oefenen tot ik het onder de knie had. Je hebt ervoor gezorgd dat ik zelfvertrouwen heb gekregen in mijn rijden, vooral na het ongeluk. Ik ben je daar erg dankbaar voor. Ik ga de gezellige rijlessen zeker missen, Veel succes in de toekomst!
Bram Heister heeft geschreven op 22 oktober 2014 om 10:22
Renate bedankt voor de gezellige en leerzame rijlessen. Tijdens de rijlessen was je streng maar daardoor heb ik mij verbeterd en mijn examen in een keer gehaald. Als mensen nog een rijschool zoeken dan zou ik rijles nemen bij Goed Plan.