Lees hieronder ervaringen van oud-leerlingen of laat zelf een reactie achter:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
182 berichten.
Daniƫlle van Gessel heeft geschreven op 12 februari 2016 om 12:08
Lieve Renate, Onwijs bedankt voor de leerzame lessen! Ik ben begonnen als een onzeker meisje, en durfde eigenlijk niet te rijden. Jij hebt mij vertrouwen gegeven dat ik het wel kan, en door jou ben ik een stuk besluitvaardiger! Het was een erg leerzame periode, met z\'n nodige ups en downs, veel gelachen en serieuze momenten gehad! Maar jij hebt mij er altijd weer vertrouwen in gegeven dat het echt wel goed komt! Super bedankt voor deze periode! Veel liefs, Danielle
Tamara Kerkhof heeft geschreven op 9 februari 2016 om 14:29
Lieve Renate, Na veel ups en downs kan ik met trots zeggen dat ik toch mijn rijbewijs heb kunnen bemachtigen! Dit was zonder jou hulp, feedback en vertrouwen nooit gelukt! Je pakte mij op uit een donker gat van onzekerheid en hebt me laten geloven in mezelf! Ik ben je ontzettend dankbaar voor alle lessen die we samen hebben doorgebracht. Ik vergeet nooit meer dat ik eerst moet \"kijken voor het wijken\" of \" geen malloot door rood\" ook zal ik jou stem waarschijnlijk voor altijd horen zeggen \"vertragen binnenspiegel vragen\". Het moeilijkste bleek voor mij wel het bewust zijn van mijn eigen keuzes en het niet twijfelen maar, ook met aandacht en soms een steun in de rug heb ik dit kunnen overwinnen. \"gewoon doen\" en niet twijfelen tot het moment voorbij is en dan toch maar besluiten het niet te doen. Heb vertrouwen in jezelf zij je dan, en nu heb ik dat ook! Dankjewel dat je dit onzekere vogeltje hebt geholpen haar rijbewijs te halen! Groetjes Tamara
Moniek heeft geschreven op 15 december 2015 om 18:19
Lieve Renate, Bedankt! Dankzij jou heb ik nu eindelijk mijn rijbewijs. Het was niet altijd even makkelijk, maar door jouw vertrouwen en advies ben ik er toch gekomen. Je hebt me niet alleen geleerd in het lessen, je hebt me een stuk zelfvertrouwen gegeven, en dat is me heel veel waard! Ik kijk terug op een leuke periode, en kan zeker iedereen aanraden om bij jou te gaan lessen. Renate je bent een topper! Liefs, Moniek.
larissa snetselaar heeft geschreven op 29 november 2015 om 16:36
Bedankt Renate voor de super leerzame lessen en geduld je bent een topper Xxx larissa Echt een aanrader rijschool goedplan
Vivian heeft geschreven op 18 november 2015 om 19:29
Renate, Ik heb onwijs veel van je geleerd. Je geeft zeker goed advies. Ook ben je op de momenten als het moet op een goede manier kritisch . JIJ bent een persoon die veel positieve energie geeft aan de leerling. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik altijd met plezier naar jou lessen ging! De naam van je Rijschool past zeker bij jou! De definitie van de letters GOED PLAN staan in mijn ogen voor: Geweldig, Goede, Gezellige rij instructrice Opgeven dat kennen we niet! Eerlijk en Ervaren Doelgericht Plezier is belangrijk Leerzame lessen zijn het zeker! Aanrader, Allert Nuttig
Justin heeft geschreven op 14 oktober 2015 om 14:47
Na 22 lessen al geslaagd voor mijn rijbewijs dank zij de goede lessen van Renate. En dan ook nog eens geld terug krijgen omdat ik het hele pakket niet nodig had. Super bedankt Renate voor je fijne lessen.
Maureen Hamstra heeft geschreven op 24 september 2015 om 13:04
Aan alles komt een eind, dus ook aan de gezellige en leerzame lessen van Renate. Ik heb een leuke tijd gehad, en kan nu mooi zelfverzekerd rijden doordat Renate altijd zo positief was!
Sander van Dijk heeft geschreven op 23 september 2015 om 20:00
Ik heb hele leerzame en leuke lessen gehad en er er veel van opgestoken, in een keer geslaagd. Renate helpt je naar dat examen, echt fantastisch!
Maaike heeft geschreven op 28 juli 2015 om 19:51
Renate, bedankt voor de leerzame, leuke rijlessen, en bedankt voor je geduld. Ik ben blij dat ik mijn rijbewijs bij jou heb gehaald na een hectische periode. Het was/is een goed plan om te gaan lessen bij rijschool Goed Plan!!!
Danny van den Bogaad heeft geschreven op 27 juni 2015 om 12:40
Renate bedankt voor de lessen! Het heeft even geduurd maar dan heb je ook wat. Het was een goede beslissing om hier te gaan lessen. Bedankt!
Jimmy Ouwens heeft geschreven op 23 juni 2015 om 12:51
Rijlessen zijn erg goed en leuk, Renate geeft veel goede tips waar ik veel van heb geleerd.
Marno Trentelman heeft geschreven op 18 juni 2015 om 13:13
Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs, Renate echt heel erg bedankt voor de fijne lessen en vooral de schoppen onder mijn reet die ik nog wel regelmatig eens nodig had. groetjes Marno
Mark Leenders heeft geschreven op 10 juni 2015 om 07:38
De rijlessen bij Renate zijn hartstikke gezellig en ze leert je alles wat je nodig hebt om veilig de weg op te gaan, ze is geduldig doch streng als het moet. Een prima rijschool waarbij de prijs-kwaliteit verhouding helemaal goed is!
Pam Lanters heeft geschreven op 8 juni 2015 om 14:09
Er zijn tegenwoordig zo veel rijscholen dat het erg lastig is om een rijschool te kiezen. Wat ben ik blij dat ik voor Goed Plan heb gekozen. Het waren altijd gezellige maar vooral leerzame lessen. Renate heeft er voor gezorgd dat ik nu met een goed gevoel en veel meer zelfvertrouwen de weg op ga. De manier van les geven vond ik erg prettig. De uitleg was altijd heel duidelijk. Ik zou het iedereen aanbevelen om te gaan lessen bij Goed Plan! Bedankt voor alles, ik ga het zeker missen!
Nikita Anrs heeft geschreven op 8 juni 2015 om 13:30
Op de eerste plaats is Renate een fijne vrouw om naast te zitten in de auto, ze is rustig en gezellig! Het rijden ging niet altijd makkelijk bij mij, maar dankzij de hulp van Renate heb ook ik mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Renate!
Blane Amatsardji heeft geschreven op 26 mei 2015 om 11:22
Als iemand je door je examens heen kan pushen is het Renate wel! In de auto is het altijd super gezellig met jou en je probeert me tot het uiterste voor te bereiden op het examen, waardoor je soms iets strenger kan zijn. Maar natuurlijk met de beste bedoelingen! Wil je nogmaals bedanken voor het traject dat we begonnen zijn en nog met jou heb kunnen eindigen, ondanks je verhuizing maar Elst! Veel succes daar!
Duco Koenders heeft geschreven op 20 mei 2015 om 12:58
Renate bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. Tijdens de rijlessen was je geduldig en hielp je me door de moeilijk lessen heen. Ik bedank je daar voor en zal rijschool goed plan zeker aanbevelen aan ander mensen.
Elze Quint heeft geschreven op 6 april 2015 om 20:23
Rijlessen bij Goed Plan is zeker een aanrader! Renate geeft goede en duidelijke uitleg en ze is streng wanneer dat moet. Ze doet leuke dingen in de les zoals een stadsrit zodat er genoeg afwisseling is. En bovenal is Renate erg gezellig om al je rijlesuren bij in de auto te zitten! Renate heel erg bedankt, je bent een topper! Liefs, Elze
Maaike Versteeg heeft geschreven op 26 maart 2015 om 11:11
Renate bedankt voor de leuke lessen! We hebben samen veel gelachen, maar ik was ook wel eens  geïrriteerd als het niet lukte. In een fijne rijles cactus, is het zeker een goed plan om te lessen bij goed plan!
Joren Versteeg heeft geschreven op 24 maart 2015 om 12:58
Het waren altijd leuke lessen bij renate, en ook hele fijne en leerzame lessen, ze kan ook wel een beetje streng zijn maar dat vond ik wel fijn en heel erg bedankt renate Gr joren