Lees hieronder ervaringen van oud-leerlingen of laat zelf een reactie achter:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
129 berichten.
Pam Lanters schreef op 8 juni 2015 om 14:09:
Er zijn tegenwoordig zo veel rijscholen dat het erg lastig is om een rijschool te kiezen. Wat ben ik blij dat ik voor Goed Plan heb gekozen. Het waren altijd gezellige maar vooral leerzame lessen. Renate heeft er voor gezorgd dat ik nu met een goed gevoel en veel meer zelfvertrouwen de weg op ga. De manier van les geven vond ik erg prettig. De uitleg was altijd heel duidelijk. Ik zou het iedereen aanbevelen om te gaan lessen bij Goed Plan! Bedankt voor alles, ik ga het zeker missen!
Nikita Anrs schreef op 8 juni 2015 om 13:30:
Op de eerste plaats is Renate een fijne vrouw om naast te zitten in de auto, ze is rustig en gezellig! Het rijden ging niet altijd makkelijk bij mij, maar dankzij de hulp van Renate heb ook ik mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Renate!
Blane Amatsardji schreef op 26 mei 2015 om 11:22:
Als iemand je door je examens heen kan pushen is het Renate wel! In de auto is het altijd super gezellig met jou en je probeert me tot het uiterste voor te bereiden op het examen, waardoor je soms iets strenger kan zijn. Maar natuurlijk met de beste bedoelingen! Wil je nogmaals bedanken voor het traject dat we begonnen zijn en nog met jou heb kunnen eindigen, ondanks je verhuizing maar Elst! Veel succes daar!
Duco Koenders schreef op 20 mei 2015 om 12:58:
Renate bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. Tijdens de rijlessen was je geduldig en hielp je me door de moeilijk lessen heen. Ik bedank je daar voor en zal rijschool goed plan zeker aanbevelen aan ander mensen.
Elze Quint schreef op 6 april 2015 om 20:23:
Rijlessen bij Goed Plan is zeker een aanrader! Renate geeft goede en duidelijke uitleg en ze is streng wanneer dat moet. Ze doet leuke dingen in de les zoals een stadsrit zodat er genoeg afwisseling is. En bovenal is Renate erg gezellig om al je rijlesuren bij in de auto te zitten! Renate heel erg bedankt, je bent een topper! Liefs, Elze
Maaike Versteeg schreef op 26 maart 2015 om 11:11:
Renate bedankt voor de leuke lessen! We hebben samen veel gelachen, maar ik was ook wel eens  geïrriteerd als het niet lukte. In een fijne rijles cactus, is het zeker een goed plan om te lessen bij goed plan!
Joren Versteeg schreef op 24 maart 2015 om 12:58:
Het waren altijd leuke lessen bij renate, en ook hele fijne en leerzame lessen, ze kan ook wel een beetje streng zijn maar dat vond ik wel fijn en heel erg bedankt renate Gr joren
Eva Kok schreef op 15 januari 2015 om 16:10:
De rijlessen bij Renate zijn erg leerzaam. Ze heeft veel geduld en zorgt dat je met vertrouwen achter het stuur zit! Op zoek naar een goede rijschool, kies dan Goed Plan!
Maartje Matser schreef op 18 december 2014 om 21:26:
Renate je bent een topwijf! Ik zou iedereen zeker aanraden om bij Goed plan te gaan rijlessen. De lessen zijn duidelijk, gezellig en vooral leerzaam. Hierdoor in 1x mijn rijbewijs gehaald.
Myrthe Timmer schreef op 5 november 2014 om 09:14:
Ik wil iedereen autorijschool goed plan van Renate aanraden! Ze geeft leerzame lessen voor ieder op eigen niveau, is geduldig, is duidelijk, geeft je zelfvertrouwen en is gezellig in de auto. kortom een echte aanrader! Renate, nogmaals bedankt voor de leerzame lessen, en succes in de toekomst! Myrthe
Shari Verheij schreef op 30 oktober 2014 om 13:48:
Rijlessen bij Goed Plan is zeker een aanrader. Renate geeft erg goed les en heeft een duidelijke uitleg. Ze blijft positief en dat vond ik erg fijn. Renate heeft mij zelfvertrouwen gegeven achter het stuur en daar ben ik haar heel dankbaar voor! Bedankt voor alles Renate. Ik ga de gezelligheid missen!
Anne Scholten schreef op 22 oktober 2014 om 14:49:
Renate, bedankt voor alle leuke, gezellige en natuurlijk leerzame lessen. Je uitleg tijdens de lessen was altijd goed en duidelijk en wanneer iets niet goed lukte bleven we oefenen tot ik het onder de knie had. Je hebt ervoor gezorgd dat ik zelfvertrouwen heb gekregen in mijn rijden, vooral na het ongeluk. Ik ben je daar erg dankbaar voor. Ik ga de gezellige rijlessen zeker missen, Veel succes in de toekomst!
Bram Heister schreef op 22 oktober 2014 om 10:22:
Renate bedankt voor de gezellige en leerzame rijlessen. Tijdens de rijlessen was je streng maar daardoor heb ik mij verbeterd en mijn examen in een keer gehaald. Als mensen nog een rijschool zoeken dan zou ik rijles nemen bij Goed Plan.
Stefan Peperkamp schreef op 8 oktober 2014 om 16:46:
Renate bedankt voor de leuke lessen! Ik heb een hele leuke tijd gehad en veel gelachen. Door de leerzame lessen heb ik mijn rijbewijs snel gehaald! Ik zal Goed Plan zeker aanbevelen!
Rilly Luycks schreef op 7 oktober 2014 om 22:56:
Op 1 november 2014, aanvang 20.00 uur, speelt De Club mmv Niels Geusebroek, het koor \'Vocaal en de coverband \'Spot\', in de Markthal in Didam een benefietconcert voor het Ronald McDonaldhuis in Arnhem. Autorijschool Goed Plan sponsort dit concert. Dat heet nu maatschappelijk betrokken! Geweldig bedankt Renate!
Lars Hensen schreef op 4 oktober 2014 om 18:01:
De rijlessen bij renate van auto rijschool Goed Plan zijn leuk, gezellig en leerzaam ik heb al mijn lessen met veel plezier gedaan. Renate is heel erg duidelijk en ze helpt je op een fijne en duidelijke manier. Vooral de stads rit vond ik heel erg leerzaam, je leerrt zelfstandig rijden in een vreemde stad. Ik had me geen beter rijschool kunnen bedenken.
Monique Schüller schreef op 30 september 2014 om 18:54:
Vanaf het eerste begin blij geweest met mijn keuze voor autorijschool Goed Plan.Renate zorgt voor een ontspannen sfeer en geeft duidelijk les.We hebben heel veel lol gehad tijdens de lessen,maar je was ook \"streng\" op de momenten dat dat nodig was.Zelf nooit gedacht dat ik zou leren auto rijden,maar dankzij Renate gewoon in 1 keer geslaagd! Renate,heel erg bedankt voor alles.Ik zal de lessen zeker gaan missen.Heel veel succes in de toekomst!
Koen Kuipers schreef op 20 augustus 2014 om 20:38:
Ik heb een half jaar les gehad bij Rijschool Goed Plan en meteen vanaf het begin heb ik de lessen als erg positief ervaren. Elke kilometer weer heb ik erg veel plezier gehad in de afwisselende lessen. Renate heeft goed inzicht in de leerling en helpt je enorm goed op weg naar je einddoel. Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald en dat is mede door Renate. Ik kan autorijschool GoedPlan dan ook iedereen aanraden !! Renate, nogmaals enorm bedankt! Ik zal die leuke kilometers met jou zeker gaan missen! Groetjes, Koen
Madelon Gunther schreef op 5 juli 2014 om 13:58:
Autorijschool Goedplan is echt een aanrader!! Ik heb veel geleerd en gelachen tijdens de rijlessen van Renate. Renate geeft goede en duidelijke uitleg en lukt het niet in 1x dan nog maar een paar keer oefenen totdat het wel lukt. Renate heeft veel geduld en stelt je op je gemak zodat je ook in jezelf gaat geloven. Door deze top rijlessen heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ik ga de gezellige rijlessen zeker missen!
Femke schreef op 23 juni 2014 om 17:33:
Renate super bedankt voor je goede, leerzame en gezellige lessen! Naast dat ik elke les weer flink wat leerde, was er ook altijd tijd voor een gezellig praatje en het nodige lachen. Dus voor iedereen die nog zoekende is naar een rijschool, ga voor Goed Plan van Renate, dan weet je zeker dat je goed zit!!! Voor mij was het zeker een goed plan om bij je te lessen Renate! Veel succes nog in de toekomst!